Welcome on our new website!

We are happy to announce that our new website is in the air! On this site you can read about the treatment we give, request treatment and get to know our progress by our newsposts.

Europe Healthy Technology B.V. 

Europe Healthy Technology B.V. (EHT) is opgericht in 2015 in Nederland. EHT heeft haar hoofdkantoor in Nederland gestationeerd en heeft vertegenwoordigers in Europa en de rest van de wereld.

Europe Healthy Technology BV is een innovatief, technisch en wetenschappelijk magazijn- en distributiebedrijf.

De activiteiten van Europe Healthy Technologie BV heeft zich toelegt op het leveren van handels-, agent- en uitgebreide supply chain-diensten, specifiek voor de medische en farmaceutische industrie in Europa en de rest van de wereld.

We ondersteunen dit met een geavanceerde website met een sterke on-site ondersteuning door kwaliteitscontrole en servicestandaarden opnieuw te definiëren met onze partners. Onze klanten en eindgebruikers begrijpen, evenals branchespecifieke uitdagingen en eisen.


Anticiperen op geopolitieke en macro-economische veranderingen 
Strategisch voorspellen en plannen, onze bedrijfsfilosofie is het opbouwen van langdurige zakelijke relaties. Ons doel is om een onberispelijke reputatie te realiseren bij de overheden, de industrie, de klanten, de leveranciers en de concurrerende warehouses.


Uitstekende diensten
Geconditioneerde opslag
Betrouwbaar expeditiebedrijf

Ons doel is om distributeur te worden van bekende merken en in de nabije toekomst eigen merkproducten op de markt te brengen als alternatief.
Wij zullen zowel producten van bekende merken als eigen merken leveren aan onze klanten. Verder is ons doel om een distributiekanaal te ontwikkelen volgens de beste standaardpraktijk en onze opslag wordt geconditioneerd, beveiligd en stof- en vuilvrij gehouden.

Doel

Het doel van EHT is het leveren van hoogwaardige producten en diensten met betrekking tot menselijke gezondheid en onderwijs en training aan de rest van de wereld voor al Arabische landen.

 

Ons Team

Ons team in de Nederlandse (Pan-Europese) regio en de rest van de wereld dekken samen alle benodigde disciplines van de werklast. We willen ervoor zorgen dat onze medewerkers opleidingen volgen die hen efficiënt, effectief en productiever maken. Dit alles in relatie tot hun vaardigheden.

 

Producten en diensten

Wij bieden ontwikkeling en distributie van E-health applicaties, medicijnen en medische apparatuur, en Onderwijsactiviteiten uitgevoerd in Europa (uitwisselingsprogramma’s, trainingen).